Info-moment in de peuterklas

U heeft uw peuter onlangs ingeschreven in onze school in de peuterklas?

Als voorbereiding op deze grote dag wordt u samen met uw peuter uitgenodigd op één van de vastgelegde infomomenten in de peuterklas, afhankelijk van de instapdag van uw peuter.

Tijdens dit inloopmoment wordt de klaswerking nog even toegelicht en krijgt u ruim de gelegenheid om nog vragen te stellen.

Door te spelen met de andere peuters en deel te nemen aan deze klassikale activiteit (verhaaltje) wordt uw peuter reeds opgenomen in de klasgroep.

Jullie zijn hierbij vrij om de hele voormiddag bij uw peuter te blijven of hem/haar al eens alleen te laten als voorbereiding op ‘de grote dag’.

Infomomenten gaat door voor

instapdagdag 9 nov 2020 (komen na de herfstvakantie) : WOENSDAG 28 okt 2020
instapdag 4 jan 2021 (komen na de kerstvakantie) : WOENSDAG 16 dec 2020
instapdag 1 feb 2021 (extra instapdag - 1 feb) : WOENSDAG 16 dec 2020
instapdag 22 mrt 2021 (komen na de krokusvakantie) : WOENSDAG 10 feb 2021
instapdag 19 april 2021  (komen na de paasvakantie) : WOENSDAG 31 mrt 2021
instapdag 17 mei 2021 (komen na O.H.Hemelvaart) : WOENSDAG 12 mei 2021

De ouders krijgen een persoonlijke uitnodiging.

Door de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt om de info-momenten in beperkte groepen te laten doorgaan.  Ouders zullen een uitnodiging ontvangen via het ouderplatform.

Kalender > Info-momenten in de peuterklas